Buat Kedai Online 5 Minit!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Salam jutawan semua

Apa khabar? Khalifah di sini sentiasa mendoakan kesihatan anda dan semoga anda sentiasa ceria disamping orang yang tersayang.

Baiklah pada kali ini Khalifah akan menceritakan sedikit tentang produk NiagaKit yang telah dilancarkan oleh Team FlareBiz. Ingin ditegaskan di sini bahawa produk mereka pada kali ini bukanlah sistem buat duit di mana anda laburkan wang untuk membeli dan duduk diam dapat duit.

Kedai Online

Tuan/puan, NiagaKit sebenarnya adalah sistem ecommerce ataupun dengan kata mudah ialah sistem kedai online. Seperti yang sedia maklum ramai yang ingin memulakan perniagaan Internet tetapi tidak pandai bagaimana ingin membina laman web. Ini membuatkan semangat mereka untuk menceburkan diri dalam perniagaan Internet terbantut. Jadi dengan NiagaKit semua itu dapat diselesaikan dalam sekelip mata.

Anda boleh lihat demo NiagaKit di sini: http://demokit.net

Dan dikesempatan ini Khalifah ingin tunjukkan kepada tuan beberapa site yang telah menggunakan NiagaKit. Antaranya ialah:

[+] http://muslimahdolls.com/
[+] http://tenagabatin.com/
[+] http://optimalherbal.com/

Kedai Online

Ramai yang menyangka harga bagi sistem NiagaKit adalah bernilai ribuan ringgit dan mempunyai caj yang tersembunyi. Tuan/puan, harga sebenar bagi sistem ini hanyalah RM500! RM500 ini termasuk kos pemasangan, kos domain dan hosting, support dan sebagainya. Hakitkatnya {!name}, harga ini bukan lagi berpatutan tetapi MURAH.

Tuan/puan, jika anda sudah mempunyai produk untuk dijual maka NiagaKit ini akan menjadikan anda sebagai seorang usahawan Internet.

p/s: Nampaknya sudah ramai yang booking sistem NiagaKit dan AMARAN harga RM500 ini hanyalah untuk 50 orang yang pertama sahaja. Kemudian harga akan dinaikkan kepada RM640 untuk 150 orang lagi. Selepas itu order ditutup untuk satu tempoh jangka masa yang tertentu.

PENDAPATAN SAMPINGAN MENUJU KE KARIER PROFESIONAL


dr. Khalifah
BAKAL MENDAHULUI ANDA

0 comments: