Pertandingan paling banyak email (1 email=1 USD)

Satu berita baik kepada mereka yang belum mendapatkan USD1 yang pertama. Russell Brunson iaitu seorang Internet Marketer antarabangsa ingin memberikan anda USD1 malah lebih daripada itu…mungkin USD100 atau USD1000 sehinggalah hadiah utama iaitu sebuah kereta sport Corvetto. Kalaulah bernasib baik…hehe.

Sebenarnya, Russell Brunson telah menganjurkan satu pertandingan iaitu $100 Million Dolar Challange dan beliau sendiri akan train anda secara personal. Beliau mahu anda mendapat $100 Million Dolar.

Di samping pertandingan yang dianjurkannya, beliau juga bermurah hati memberikan USD1 kepada sesiapa yang menolongnya mempromosikan pertandingan ini. USD1 bagi seorang yang anda promosi. Jika anda berjaya mempromosi kepada 100 orang dan setiap dari mereka mendaftar, anda akan mendapat USD100. Kalau 1000 orang, anda mendapat USD1000…

Ok, cara buat duit mudah ini adalah:

1. Klik link ini:http://contest.dotcomsecrets.com/

2. Isikan nama anda, email, username dan password. Kemudian klik “submit”

3. Beliau akan promosikan 3 buah bukunya. Jika anda berminat, boleh beli. Kalau tak berminat, klik saja “No, go to member area”. Aku pun tak beli. So, klik saja pada “No.. ” tu. hehe..

4. Confirmkan dan update akan paypal. Beliau akan membayar menggunakan paypal. Belum ada paypal? daftar di sini.

5. Copy link referrel anda dan banner untuk promosikan di mana-mana.

Ok, itu sahaja caranya..mudahkan. Kalau senang macam ni pun tak mahu buat, jangankan nak dapat USD1, USD0.001 pun tak dapat..hehe. So, buat dan insya-Allah dapat. Jangan risau Russell Brunson ni sebab aku yakin dia akan membayar kita. Beliau dah banyak menganjurkan pertandingan sebelum-sebelum ni dan memang dapat bayaran. :D

salam semua, salam jutawan

dr.khalifah:

JUTAWAN 2013
http://fendicenter.blogspot.com/

0 comments: